- 4 φιλέτα σολωμού
- 1/2 φλ. του τσαγιού μαγιονέζα light
- 2 κουτ. της σούπας χυμό lime
- 1/4 κουτ. του γλυκού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι κατά προτίμηση
- 4 κομμάτια λαδόκολλα ψησίματος
- 4 φύλλα αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας το αλουμινόχαρτο και από πάνω την λαδόκολλα. Στη μέση περίπου του κάθε φύλλου της λαδόκολλας (συνολικά είναι 4, όσες και οι μερίδες μας) τοποθετούμε τα φιλέτα σολωμού.
Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το lime και τον μαϊντανό ώστε να ενσωματωθούν και βάζουμε λίγη από την σως πάνω σε κάθε φιλέτο. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι και λίγο μαύρο πιπερι.
Τυλίγουμε σε πακετάκια την κάθε μερίδα και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στους 220 βαθμούς σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει(να μπορούμε να τρυπήσουμε τον σολωμό εύκολα με ένα πιρούνι).
- 4 μερίδες
- 420 - 460 θερμίδες ανά μερίδα
23 σχόλια:
o solomos einai ena psari exairetikhs poiothtas.
καλός συνδιασμός και δείχνει νόστιμος.
ρε παιδιά έχετε καποιες σπουδαίες ιδέες μπράβο σας.
καλή συνταγή σου κόκκινο πιπέρι θα τη φτιάξω απόψε.
kai go leo na th ftiaxo.
καλοκαιράκι ΜΕ σολωμό μαγιονέζα και σκουμπρί θα περάσουμε φανταστικά τη Κυριακή στη Νάξο.
apopse exo trapezi sto spiti kai epsana kapoies idees gia to menu nomizo pos h syntagh me solomo einai oti kalutero ginetai gia ena kalo kai plousio trapezi.
καλά θα μας κάνετε ψαροφάγους με τις συνταγές με ψαρικά
enika ebisteuomai tis sundages apo to kokkino piperi kai tis ftiaxnw arketes fores amesos meta th n anarthsh tous etsi tha kanw kai shmera.
πέτυχε και έγινε λουκούμι
Σας καλώ σε ένα λουκούλιο γεύμα θα είναι και ο γευσιγνώστης με τον σεφ μαζί και ένας τέλειος Σολωμός φρεσκότατος και μαγιονέζα στο φουλ τυλιγμένος.
kalh idea kai me polles epiloges to kokkino pipri agapaei ta psaria kai h diaitologos kanei ayto pou prepei mas krataei olous se forma
gyrisa shmera apo tiw diakopes kai vlepw pws to kokkino piperi exei dunamosei se sundages trexw na arxisw tiw dhmiourgiws exw meinei arketa pisw!
βάλτε τη τέχνη σας και την έμπνευση σας και όλα θα πάνε καλά δε δυσκολεύτικα να τα συνδέσω όλα αυτά
gia kales tsepes alla kai gia kala trapezia o solomos
kapoies sundages xexorizoun giati exoun megalh poiothta tetoia einai kai ayth me to solomo.
Μου δώσατε αφορμή να γράψω πως έχετε ένα blog δυναμικό και με μεγάλη ποικιλία σε καλές συνταγές κάνετε μια επιλογή που μας κάνει ευχαριστημένους που έχουμε βρει και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες σας κάθε φορά που κάνετε μια καινούργια ανάρτηση.
polu kalh sundagh.
οχι μόνο τη δοκιμάσαμε αλλά και τθα τη ξαναφτιάξουμε μπράβο σου κόκκινο πιπέρι.
όταν βάζετε συνταγή με ψάρικα πάντα ποσέχω ιδιαίτερα τις συνταγές σας είναι ξεχωριστές.
τι έγινε σολωμάκος σήμερα?
είναι εποχικός θαυμάσιος φανταστικός.....
Oι πελάτες σας είναι ευχαριστημένοι και επειδή δεν έχω εξουσιοδότηση από τους άλλους σας λέω να συνεχίσετε το ίδιο δυνατά -ένα καινούργιο μέλος.
Δημοσίευση σχολίου