- 6 αυγά
- 750 gr. ανθότυρο
- 80 gr. σταφίδες
- 80 gr. σαμιώτικο κρασί
- 60 gr. corn flour
- 260 gr. καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το ανθότυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και προσθέτουμε τις σταφίδες, το corn flour και στο τέλος το κρασί. Γεμίζουμε 12 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια. Ψήνουμε τα κέικ σε προθερμασμένο φούρνο φούρνο στους 170 °C για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό.
- 12 μερίδες
- 200-240 θερμίδες ανά μερίδα
10 σχόλια:
Oti prepei gia na tsimpas otan psineis mprizolitses. Idika an o anthotiros einai ap eutheias apo ti stani toy theioy Stathi kai oxi emporeiou, tote pragmatika pisteueis oti eisai sto paradeiso ton geuseon.
ena keik pou diaferei apo ta shnithismena.
θέλω να το δοκιμάσω σίγουρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.
h idea sas einai foverh
de mou lete exete toso oraio uliko pou kathe fora exo megalh agonia na dw pia tha einai h epomenh sas syndagh
de exo polla na sas pw apla dokimaste ego to eftiaxa kai einai kataplhktiko.
επιτέλους μπορώ μετά από 3 μέρες να στείλω μήνυμα και να σας γράψω πως έχετε φορές συνταγές που κάνουν τη διαφορά και θα έχουμε όλο το καλοκαίρι και το χρόνο και τη διάθεση να τις γευτούμε.
καλό και γλυκό το ανθότυρο ποτέ δεν είχα φανταστεί να γίνει το σπουδαιότερο υλικό σε ένα κεικ!!!
αν κάποιος κάνει δίαιτα είναι ένα και ένα.
f-o-v-e-r-o
Δημοσίευση σχολίου