ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ !

Σεπτέμβριος...μεταβατικός μήνας! Από τις ηλιόλουστες,ζεστές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην παραλία και τα μπανάκια στη θάλασσα επανερχόμαστε σιγά σιγά στο φθινοπωρινό μοτίβο της πόλης. Τι δείχνει η ζυγαριά μετά το καλοκαίρι? Πόσο συμμορφωθήκατε με τις συμβουλές μου?

Όπως και να΄χει το φθινόπωρο θα μας βρεί όλους ανανεωμένους, ξεκούραστους και γεμάτους καλή διάθεση να διορθώσουμε τις καλοκαιρινές ατασθαλίες. Όσοι ήταν τυχεροί και έχασαν βάρος στις καλοκαιρινές τους διακοπές ΄΄ΜΠΡΑΒΟ!!!΄΄.Για τους υπόλοιπους υπάρχει άλλη μια ευκαιρία μαζί με την καθημερινή οργάνωση του σπιτιού και του γραφείου να μπεί σε μία σειρά και το.. ψυγείο.Μην ξεχνάτε τα φρούτα και τα λαχανικά...πρέπει να έχουν πρώτη θέση στο τραπέζι μας!

Να κάνετε ισορροπημένα και θερμιδικά ελεγχόμενα γεύματα προκειμένου να μην σας απασχολούν τα επιπλέον κιλάκια εν όψει του επόμενου καλοκαιριού! Καλή ιδέα είναι να βρείτε λίγο χρόνο να αυξήσετε την φυσική σας δραστηριότητα. Φανταστείτε σοκ για τον οργανισμό από το κολύμπι, το χορό στα μπαράκια και τους ατελείωτους περιπάτους στο ηλιοβασίλεμα, να επανέλθει η ρουτίνα του γραφείου και της καθιστικής ζωής. Γραφτείτε σε γυμναστήριο, σε σχολή χορού, σε κολυμβητήριο, επιδιώξτε να περπατάτε...η Αθήνα αυτή την εποχή είναι ιδανική για περιπάτους ...στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγείτου, στα σοκάκια της Πλάκας και όπου αλλού έχετε διάθεση!

Στην προσπάθειά σας να κάνετε σωστές διατροφικές επιλογές η ομάδα του Κόκκινου Πιπεριού κι εγώ προσωπικά θα είμαστε αρρωγοί και θα σας συμβουλεύουμε έτσι ώστε να χάσετε τα κιλά σας εύκολα και νόστιμα ! Καλό Φθινόπωρο !