ΥΛΙΚΑ
- 3 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα
- 2 τομάτες μικρές, κομμένες σε κύβους (ή λεπτές φέτες)
- 1 αγγουράκι μικρό, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 150gr ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
- 150gr τυρί κίτρινο (gouda ή milner), κομμένο σε κύβους
- 2 βραστά αυγά, τεμαχισμένα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (προεραιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι (κατά πριτίμηση λευκό)
Dressing
- 3 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. της σούπας κετσαπ πκάντικη
- 1/2 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1 κουτ. της σούπας ξίδι
- 2-3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Όλα τα υλικά του dressing τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ και περιχύνουμε την σαλάτα μας. Το dressing το περιχύνουμε λίγο πριν το σερβίρισμα.
- 4 μερίδες
- 400-450 θερμίδες ανά μερίδα
12 σχόλια:
mia salatoula gia dialeima vlepo
η συγκεκριμένη σαλάτα είναι η αγαπημένη μου και τη συνδυάζω με όλα τα κρεατικά.
poios einai epitelous aytos o sef kaneis de xerei
as fame kai mia salata de xathike o kosmos.
de gnoriza ola ta ulika eykairia na th fyiaxo shmera!!
καλή σκέψη παιδια για μια αλλαγή.
meta th kalh epistrofh meta to pasxa kai tis oraies symvoules gia to arnaki einai oraia gia mia ligotero lipari geush salatas.
thn eftiaxa kia mou petyxe
είναι πρώτη φορά που τη δοκίμασα και μου έγινε μμμ νοστιμότατη.
paidia einai *h* salataaa polu kalh.
ένα έχω να πω πως σήμερα ανοίξατε το θέμα σαλάτα και νομίζω πως θα πρέπει να έχει και τη ανάλογη συνέχεια κόκκινο πιπέρι μου.
polu oraia h salata sou kokkino piperi
Δημοσίευση σχολίου