ΣΠΑΛΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 1/2 kgr σπάλα ξεκοκκαλισμένη ανοιγμένη από τον χασάπη σας
  • 200gr τυρί τύπου Milner ή Edam
  • 150gr κασέρι
  • 2 τομάτες
  • 1 πιπεριά
  • 2 κ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε (μέσα & έξω), το περιβάλουμε με τη μουστάρδα, κόβουμε τη τομάματα και τη πιπερια σε ροδέλες και τις στρώνουμε πάνω στο κρέας. Κόβουμε τα τυριά σε μπαστουνάκια, τα τοποθετούμε πάνω από τις τομάτες, τα τυλίγουμε με προσοχή σε ρολό και το δένουμε με σπάγγο. Το τυλίγουμε με αντικολλητική λαδόκολα και με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Το τοποθετούμε σε γέστρα ή ταψί στους 200 βαθμούς. Το ψήνουμε 2 έως 2 1/2 ώρες (ανα κιλό κρέας 1 ώρα και 15min ψήσιμο)

2 σχόλια:

mariana είπε...

MPRABO PAIDIA H AGAPHMENH MOY GEYSTIKH APOLAYSH KALH ARXH

mariana είπε...

an boreite doste mia syntagh gia kokkinisto de tairiazei me th epopxh alla paramenei to idio geystiki